mandag 6. august 2012

Duetter

I dag var det tid for nok en øving med gjengen som skal være på Music in the night - eller MITN som vi kaller det.

Unge Storheim hadde fikset rom på Griegakademiet, og det første Chris så da han kom inn, var den store, store flygeldrømmen:


Dette SKRIKER jo "Ballade pour Adéline"!

I dag har vi øvd på åpningsnummeret. Det blir fantastisk stilig hvis vi får det til slik vi tenker det skal være. Og det får vi, selvsagt. Sangen er til og med så vanskelig at pianisten må øve hjemme!

Teksten til sangen har vi laget en norsk versjon av:

Kanskje noen musikalelskere vet hvilken det er?

Etter noen harde øvingsøkter, var det på tide med lunsj (eller frokost, for noen...):
Det var da vi så ham.

Denne skakke, lille duen som kom vraltende mot oss. Han hadde kul i hodet, og bare et øye som virket. Fjærene sto litt til alle kanter, og han var både hjulbeint og halt. Kort sagt: En fin fyr!

Da vi skulle dele et ostehorn med denne lille karen, skjønte vi at han ikke var alene. "Gjengen" hadde fulgt etter ham, og så sitt snitt til å få seg en liten matbit, de også.

Heidi synes så synd på denne lille, skakke duen da de andre duene ankom:

Hun bestemte seg for å ta ansvar for at lille Pjusken fikk i seg litt velfortjent ostehorn, og prøvde å skremme vekk de andre duene, samtidig som vår lille venn ikke skulle bli redd. Ingen enkel oppgave:

Med en hjelpende hånd fra Frode, ordnet alt seg til slutt.Etter lunsj (eller frokost, for noen...) var det tid for "photo session" med unge og lovende Silje Tveitnes Halvorsen:

Og så var det opp igjen for litt mer øving på det musikalske!
Billettene ligger fortsatt ute på billettservice.no. Kommer du?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar